Mjøs Metallvarefabrikk AS har en klar målsetning om å være ledende i bruk av moderne teknologiske løsninger for å sikre konkurransedyktig og bærekraftig produksjon av mekaniske komponenter og produkter. Dette krever vedvarende fokus og kontinuerlig utvikling av vår egen organisasjon og de teknologiske hjelpemidlene vi benytter oss av.

For å sikre dette, gjennomfører vi en rekke interne utviklingsprosjekter, samt deltar i omfattende samarbeidsprogrammer med anerkjente industripartnere og forskningsmiljøer. Vi legger dessuten stor vekt på å holde en tett dialog med relevante utdanningsinstitusjoner – både for å sikre rekruttering av fremtidige medarbeidere og for å formidle industriens krav og forventinger til de respektive utdanningsmiljøene.

SFI Manufacturing

SFI Manufacturing er et tverrfaglig forskningssenter som fokuserer på økt konkurransekraft for norsk industri. Senterets forskning er rettet mot tre hovedområder:

  • Multi-materielle produkter og produksjonsprosesser
  • Robust og fleksibel automatisering
  • Bærekraftige og innovative organisasjoner

Mjøs Metallvarefabrikk AS er en av 14 industripartnere i konsortsiet.

Besøk SFI Manufacturing.

Revolve NTNU

Hvert år designer, utvikler og bygger studenter ved NTNU, en ny formulabil med det formål å delta i Formula Student som avholdes hver sommer. Revolve NTNU deltar blant annet på Formula Student UK, som avholdes på Formel 1-banen Silverstone i Storbritannia i regi av Institution of Mechanical Engineers, Formula Student Germany, som avholdes på Hockenheimring og Formula Student Austria, som avholdes på Red Bull Ring. Konkurransen går ut på å utvikle og bygge en énseters racerbil for det ikke-kommersielle markedet. I konkurransen blir bilen vurdert i en rekke forskjellige statiske og dynamiske tester, sammen med økonomiske analyser, miljøaspekter, design og salgspresentasjoner.

Mjøs Metallvarefabrikk AS har gjennom de siste årene vært sponsor til Revolve-teamet, gjennom å produsere ulike presisjonskomponenter som benyttes på bilen, bl.a. felgsenter, kjøleblokker for power-pack, etc.

Besøk Revolve NTNU